Franšize - Verbatoria Serbia

FRANŠIZA KOJA MENJA ŽIVOT

icn_partnersCreated with Sketch.

92

PARTNERA

icn_citiesCreated with Sketch.

166

GRADOVA

icn_globeCreated with Sketch.

24

DRŽAVE

ZA PSIHOLOGE

NUDITE JEDINSTVENO TESTIRANJE DECE I ODRASLIH U VAŠEM GRADU, DRŽAVI

90% roditelja barem jednom u životu zatraži savet stručnjaka za utvrđivanje snaga i slabosti, odabir hobija ili smera razvoja, rešavanje poteškoća u međusobnom razumevanju s detetom ili supružnikom

Neurometrija je jednostavno  60 minutno testiranje sa beleženjem aktivnosti moždanih talasa pomoću prenosnog nosivog neuro-senzora. Izveštaj koji dobijemo nakon testiranja prikazuje grafikon snaga i slabosti za 5 urođenih inteligencija: matematika/logika, verbal/jezici, kinestetika/sport, kreativnost/spatial, muzika i 2 emocionalne inteligencije: samosvesnost/razumevanje i empatija/razumevanje.

ZA PREDUZETNIKE

iskoristite rastuće tržište edutech-a sa jedinstvenom ponudom usluga u vašem regionu

Tražite li više od samog poslovanja, nešto više iz pametnijeg područja sa dušom i značenjem, sa potencijalom za rast u godinama koje dolaze, uz podršku iskusnih partnera u svetu i jake master-franšizne kompanije?

Naši korisnici franšize uživaju stabilnu dobit u proseku nakon 3 meseca. Za pokretanje poslovanja sa neurometrijom nije potreban napor ili bilo kakav rizik. Samo prostor i jedan član osoblja kojeg bismo intenzivno obučavali.

NAŠA LOKACIJA

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati