VERBATORIA TESTIRANJE - Verbatoria Serbia

KAKO IZGLEDA VERBATORIA TESTIRANJE?

Korak 1

Merenje

Snimanje moždanih talasa vrši se uz pomoć ultralakog sigurnog senzora NeuroSky (SAD) prilikom rešavanja jednostavnih zadataka iz različitih oblasti.

Korak 2

Analiza

Snimljeni talasi se šalju na cloud-server i automatski se analiziraju jedinstvenim patentiranim algoritmom bez ljudskog učešća, podudarajući se sa jednom od 67 miliona varijanti profila.

Korak 3

tQ Report

TQ izveštaj koeficijenta talenata jasno i detaljno opisuje dugoročni plan ličnog razvoja zasnovan na vašim talentima.

RAZUMEVANJE VERBATORIE

Na temelju rezultata istraživanja provedenog metodom Verbatoria Neurometria, moguće je tačno odrediti oblasti dečijeg učenja koja će za njega biti najkorisnija i koja će mu u potpunosti pomoći da ostvari sve svoje talente.

Ovo će takođe pomoći da se izbegne gubljenje vremena i novca na nepropisno odabrane, beskorisne kurseve i časove. Ispravan odabir obrazovnog smera deteta zasnovan na njegovim prirodnim talentima i sklonostima, učiniće proces obrazovanja korisnijim i produktivnijim. Ovo će biti jasno strukturiran proces koji otkriva sve talente deteta i pomaže mu da ostvari svoj puni potencijal, a ne da menja brojne razrede, odeljenja i kurseve.

Praktikovanje ove metode u predškolskim obrazovnim ustanovama omogućiće komparativnu procenu čitavih grupa učenika, dinamički proučavati razvojni proces, kao i odabrati najoptimalniji obrazovni pristup na osnovu rezultata. U budućnosti škole i visokoškolske ustanove mogu koristiti ove rezultate kako bi detaljno analizirale istoriju razvoja pojedinačnih talenata i sposobnosti kandidata.

Izveštaj o proceni nije standardno lekarsko uverenje. Ovo je procena prirodnih talenata deteta, koju izvodi sedam vektora inteligencije.

Ukratko, princip procene ove metode je sledeći:

 

  • Neurometrija pokazuje efikasnost razvoja talenata u određenim oblastima.
  • Pokazuje hoće li dete moći postići veliki uspeh u budućnosti ili je potrebno koncentraciju preusmeriti na neku drugu oblast.

PRIMERI IZVJEŠTAJA

Kontaktirajte nas da biste saznali više o dostupnim informacijama o TQ Reportu.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati