Testni Paketi - Verbatoria Serbia

NAŠI TESTNI PAKETI

RANI RAZVOJ

(4-7 GODINA)

ODABERITE ŠKOLU

(8-10 GODINA)

MATEMATIČKI ILI JEZIČKI

(11-14 GODINA)

KOJE JE TVOJE ZANIMANJE

(15-17 GODINA)

KO SAM JA ?

(ODRASLI)

RANI RAZVOJ (4-7 GODINA)

Koeficijent talenta

Na osnovu neurometrijske procene, precizno ćemo odrediti koeficijent talenta vašeg deteta u matematici, muzici, jezicima, sportu, kreativnosti, samopoštovanju i empatiji. Dobićete i ocenu o načinu razmišljanja deteta – analitičkom ili vizuelnom da biste najbolje znali pristup učenju.

Koja osnovna škola najbolje odgovara talentima vašeg deteta?

Usklađivanje koeficijenta talenta (TQ) sa zahtevima svakog školskog razreda. Vizuelni savet za roditelje i nastavnike o dečijim zelenim i crvenim zonama.

Treba li vašem detetu vrtić ili obrazovanje u kući?

Koji tip vrtića najviše odgovara vašem detetu? Kako pomoći svom detetu na početku razvoja veština socijalizacije? Procenjujemo potencijal veština samopoštovanja i empatije. Za vaše dete možemo preporučiti sport i ulogu u timu.

ODABERITE ŠKOLU I RAZRED (8-10 godina)

Koeficijent talenta

Na osnovu neurometrijske procene, precizno ćemo odrediti koeficijent talenta vašeg deteta u matematici, muzici, jezicima, sportu, kreativnosti, samosvesti i empatiji. Dobićete i ocenu o načinu razmišljanja deteta – analitičkom ili vizuelnom da biste najbolje znali pristup učenja.

Odabir fokusa na školske predmete

Usklađivanje koeficijenta talenta (TQ) sa zahtevima svakog školskog razreda. Vizuelni savet za roditelje i nastavnike o dečijim zelenim i crvenim zonama.

Odaberite alat za razvoj talenta vašeg deteta

Kako prepoznati da li je odbijanje deteta da vežba ograničenje ili samo prekretnica? Pojedinačno i precizno povezujemo koeficijent talenata (TQ) sa određenom vrstom predavanja, grupa i odeljenja.

MATEMATIČKI ILI JEZIČKI (11-14 godina)

Koeficijent talenta

Na osnovu neurometrijske procene precizno ćemo odrediti koeficijent talenta vašeg deteta u matematici, muzici, jezicima, sportu, kreativnosti, samosvesti i empatiji. Dobićete i ocenu o načinu razmišljanja deteta – analitičkom ili vizuelnom da biste najbolje znali pristup učenja.

U čemu sam jak?

Koje snažne talente dete treba da iskoristi u svom razvoju? Definisaćemo 11 ključnih meta-veština: multikulturalizam sistemskog razmišljanja itd.

Organizacijski talenat

Da li je on individualista ili vođa? Izmerite koeficijent talenta u razumevanju emocija ljudi, mentorišite ih i motivišite.

KOJE JE TVOJE ZANIMANJE (15-17 godina)

Izaberi srednju školu

Prethodna iskustva roditelja teško će pomoći u navigaciji u okruženju koje se brzo menja i budućim poslovima. Pregledajte tradicionalne industrije i industrije nove generacije da biste odabrali najbolje prilagođeno zanimanje.

Vodstvo

Rešenja zavise od emocionalng koeficijenta (EQ). Procenite koeficijent talenta u vodstvu i samosvesti. Savetujte najbolju vodeću ulogu.

Talent By Edges

Preko 60% osoba sanja o drugom poslu. Izmerite i savetujte o zanimanju koje će zaista odgovarati vašem potencijalu mozga u 25 različitih industrija.

KO SAM JA ? (Odrasli)

Moja misija

Prestanite živeti životom koji vam ne donosi ništa osim umora i frustracije. Spoznajte svoje sklonosti i prilagodite se njima. Na osnovu vaše neurometrijske procene, precizno ćemo utvrditi vaš prirodni talent i pokazati vam aktivnosti u kojima sa zadovoljstvom možete postići uspeh.

Moje ključne veštine?

Izmerite 11 ključnih veština poput kreativnosti, multitaskinga, upravljanja vremenom, otpornosti na stres i sl.

Hobi

Hobi je ono što vam donosi radost jer se temelji na urođenim potencijalima. Prihvati 7 najboljih hobija iz preko 600 vrsta koje možeš podeliti sa svojim voljenima.

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati