ZAŠTO SMO JEDINSTVENI - Verbatoria Serbia

o nama

Verbatoria pruža neurometrijske testove koji procenjuju urođene sposobnosti čoveka u oblasti matematike, muzike, kreativnosti, jezika, sporta, samosvesti i empatije. Zasnovan je na merenju moždane aktivnosti tokom jednostavnih testova pomoću nosivog uređaja Brain Computer Interface (pBCI). Kompanija posluje od 2014. godine, a od sada i u Srbiji. Njeni sertifikovani stručnjaci provode jedinstveno neuro-feedback testiranje za decu, tinejdžere i odrasle za sedam koeficijenata talenata (TQ). 

ŠTA NAS ČINI JEDINSTVENIM?

AUTOMATSKI ALGORITAM

Za razliku od postojećih testova koji su dostupni na tržištu, naši testovi se ne fokusiraju na čitanje i pisanje. Pored toga, merenje se ne zasniva samo na ispravnom odgovaranju na pitanja i postizanju visokog numeričkog rezultata.

Proces razmišljanja mozga merimo pomoću automatskog algoritma. Naše se merenje fokusira na prirodne sposobnosti pojedinca u različitim područjima i moći će naglasiti snage i slabosti pojedinaca što će omogućiti veći razvoj i usmeravanje na nastavnoj platformi.

PRECIZNA MERENJA

Sa Neurometrijom je moguće što preciznije odrediti one pravce obrazovanja deteta koji će za njega biti najučinkovitiji i pomoći će mu da u potpunosti otkrije sve svoje sposobnosti.

Metoda Neurometria uključuje kompaktni senzor – neurointerface (BCI). Mikroprocesor senzora (čipset) razvijen je u Silicijumskoj dolini od strane kompanije NeuroSky.com. Kompanija je nosilac patenta za tehnologiju stvaranja prenosnih senzora i koristi se u različitim faktorima oblika uređaja.

Verbatoria test

Ako se prepoznajete u sledećim situacijama, potreban vam je Verbatoria test

  • Dete pokazuje sklonost ka nekoj oblasti, a roditelji to ne prepoznaju, ravnodušni su ili čak blokiraju decu da se u tom smeru razvijaju.
  • Roditelji troše mnogo vremena i energije da  usmere dete u nekoj oblasti dok dete u svojim težnjama stremi ka potpuno drugoj oblasti.
  • Nedostatak razumevanja i memorije za određeni školski predmet.
  • Manjak koncentracije i fokusa zbog prečeste upotrebe mobilnog telefona, tableta i drugih uređaja.
  • Postcovid provera razmišljanja dece i sebe;

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati

Unesite podatke u polja ispod i mi ćemo vas kontaktirati